1.200 participants a la I Mitja Marató Costa Barcelona Maresme

Última revisió 14-01-2020 15:58
16/03/2009

1.200 corredors van prendre part ahir diumenge a la I Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. A dos quarts d'onze del matí, els participants van arribar a Malgrat en el seu recorregut des de Calella i passant també per Santa Susanna i Pineda de Mar i Santa Susanna. El maresmenc Marc Roig va ser el primer classificat de la cursa i la marroquí Hasna Bahom en la categoria de dones.

Minuts abans de dos quarts d'onze van començar a arribar els primers participants a la Mitja Marató. El circuit d'uns 21 quilòmetres en terreny pla i homologat per la Federació Catalana d'Atletisme va començar a les 10 h al carrer Església de Calella i va passar per Pineda de Mar i Santa Susanna, abans d'arribar a Malgrat per encetar el camí de tornada cap a Calella.
><br> El recorregut de la Mitja Marató per Malgrat va començar al passeig marítim i va arribar fins a la carretera de Mas Bages i el camí de la Pomereda per iniciar la tornada cap a Calella, on es va fer el lliurament de premis. El primer classificat de la cursa en la categoria masculina va ser Marc Roig, el segon Toni Bernadó i el tercer Víctor Gonzalo; i pel que fa a la femenina, el pòdium va ser per a Hasna Bahom, seguida d'Anna Rosa Moreno i Sílvia Felipo.
><br> El Club d'Atletisme Malgrat va tenir a una desena de participants i el millor classificat va ser Romà Adalid 23è de la classificació. La prova, organitzada per Gesport, va comptar amb el suport de les regidories d'Esports dels ajuntaments de Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Calella i Santa Susanna i amb la col·laboració organitzativa del Club d'Atletisme Calella, Grup Fondistes Pineda i Club d'Atletisme Malgrat.
><br> Les Regidories de Mobilitat i d'Esports han volgut expressar públicament el seu agraïment i reconeixement a l'esforç i la col·laboració ciutadana. "L'èxit d'aquests actes depèn en gran mesura de la participació i la col·laboració ciutadana i no només de l'impuls polític. Per aquest fet volem donar les gràcies a la població en general i en concret a les diferents associacions que han fet possible aquest esdeveniment esportiu", han manifestat en un comunicat conjunt.
><br>
><br>
><br>
><br>Per a més informació: Mitja Marató Costa Barcelona Maresme
><br