Malgrat es promociona a la fira de turisme de Berlin

Última revisió 12-12-2019 23:17
11/03/2016

Malgrat Turisme SL és aquests dies a la fira internacional de turisme de Berlin. Malgrat es promocionarà fins diumenge en aquesta mostra, una de les més importants del sector, com a destinació de Turisme Familiar i Sènior.

Malgrat de Mar és present a la ITB Berlin, atenent des del mostrador de Costa de Barcelona. Durant aquests dies, Malgrat Turisme SL manté reunions de treball amb diferents tour operadors i agencies alemanyes i polaques. La regidora de Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que es tracta "d'una fira molt activa i productiva i amb bones perspectives de creixement del mercat alemany per a aquesta temporada". "Som optimistes amb els contactes que estem fent i l'oportunitat de poder treballar amb tour operadors que no coneixen el nostre producte ni destinació però que els interessa perquè tenim certificació de turisme familiar i sènior", ha manifestat la regidora que ha estat aquests dies a la fira de Berlin.

Una de les fires més importants del sector

Aquest any la Fira Internacional de Berlin celebra el seu 50e aniversari. Aquesta fira està adreçada als agents i professionals del sector durant la setmana i al públic el general durant el cap de setmana. La ITB (Intrenational Tourism Bourse) va néixer l'any 1966 amb 9 expositors de 5 paisos diferents i va rebre uns 250 visitants professionals. En l'actualitat, aquesta mostrat s'ha convertit en la plataforma més important de la indústria del viatge amb 26 pavellons repartits en 150.000 m2, amb la participació de 180 països de tot el món i 10.000 expositors.