Restriccions de trànsit aquest diumenge per la Mitja Marató Costa Brava-Maresme

Última revisió 14-01-2020 14:26
09/04/2013

La Policia Local informa que es restringirà la circulació de vehicles aquest proper diumenge a la zona del Passeig Marítim, al centre del poble, al sector de les fàbriques de la Pomereda i carrer de Sant Esteve des de les 9:30 h i fins les 12 h pel pas de la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme per Malgrat de Mar.

La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme se celebra aquest diumenge, com cada any, entre les poblacions de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar.L'inici del recorregut està previst a les 9.30 h des de Calella, població a la que els corredors hi tornaran després de realitzar el recorregut pels quatre municipis.

El recorregut d'aquesta prova afectarà als següents carrers: tot el passeig Marítim, avinguda dels Països Catalans, carrer de Joan Maragall, Fonlladosa, Carme, avinguda del Carme fins a Folch i Torres, Camí del Pla fins a la rotonda de Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí, camí entre les fàbriques, avinguda de la Pomereda fins al carrer de l'Abat Oliba, Passatge les Ànimes, carrer de la Llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, plaça Caporal Fradera i Passeig Marítim, en direcció Santa Susanna.

La Policia Local informa que es restringirà la circulació de tot vehicle a la zona de Passeig Marítim, centre població, fàbriques de la Pomereda i Sant Esteve durant tot el període de la cursa.

Si cliqueu a sobre del document adjunt podreu veure el recorregut de la Mitja Marató dins el terme municipal de Malgrat.