L'Ajuntament instal·la plafons d'expressió ciutadana i participació per centralitzar tota la informació i publicitat del municipi

Última revisió 14-01-2020 15:58
18/02/2009

Evitar l'embrutiment de façanes, parets i mobiliari urbà. Amb aquest objectiu l'Ajuntament ha començat a instal·lar 16 plafons d'expressió ciutadana i participació per diferents punts del municipi. En aquests plafons se centralitzarà tot tipus d'informació i publicitat del municipi.

L'Ajuntament, partits polítics, entitats i particulars poden penjar tot tipus de cartells informatius i publicitaris en aquests plafons. L'objectiu és evitar que es pengin a façanes, parets i mobiliari urbà i que s'embruti la via pública, actuacions que l'Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana prohibeix explícitament. L'entrada en funcionament d'aquests plafons comporta l'aplicació de sancions en cas de penjar cartells a façanes o mobiliari urbà. Aquesta acció s'engloba dins la campanya de minimització de residus que la Regidoria de Medi Ambient té en marxa.

Des de fa uns dies, s'estan instal·lant aquests plafons i la previsió és que estiguin tots col·locats a principi de la propera setmana. El cost d'aquests plafons és de 12.778,19 euros, el qual serà finançat en un 75% per l'Agència de Residus de Catalunya del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat a través d'una petició i d'una proposta feta des de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament.

Els plafons es poden localitzar als següents punts del municipi:

-avinguda Països Catalans/avinguda Barcelona
-plaça de Moguer/carrer d'Isaac Albéniz
-carrer de Mossén Fèlix Paradeda/rotonda avinguda del Bon Pastor
-carrer de can Feliciano/avinguda Costa Brava (davant del CAP)
-parc Francesc Macià (entrada sud)
-carrer de Passada/Pujada del Castell
-Pujada del Castell/rotonda carrer de Lleida-carrer de Ponent
-avinguda Mediterrània/Camí del Pla
-avinguda Mediterrània/carrer de Girona
-Plaça de Catalunya
-Peixateries Velles
-avinguda del Bon Pastor/plaça de l'Àncora
-plaça de Marià Cubí
-plaça de les Mines de can Palomeres
-carrer de Mar (davant del parc de can Campassol)
-plaça de Joaquim Ruyra