Cap de Setmana

Última revisió 14-01-2020 16:02
02/05/2008

divendres 2 de maig de 2008:
><br> FESTA DELS AGERMANAMENTS.DIA DEDICAT A SEYNOD
><br> -*Matí de treball. Organitzar diverses sessions entre les entitats malgratenques i les delegacions dels ajuntaments, segons demanin.
><br> -*17.30 h ACTE DE COL·LOCACIÓ DE LA 1ª PEDRA de la Plaça dedicada a Seynod. Plantació d'un avet portat expressament per a l'ocasió. Parlaments i breu actuació de la Coral CONTRAPUNT . Acte obert a tothom.
><br> *-19.30 h i al Parc de Can Campassol, CONCERT a càrrec del CORNS DELS ALPS, vinguts expressament des de Seynod. Acte obert a tothom.
><br>
><br> -*18 h
><br> Biblioteca La Cooperativa
><br> "Els contes dels divendres"
><br> Organitza: Biblioteca La Cooperativa
><br>
><br> dissabte 3 de maig de 2008:
><br> FESTA DELS AGERMANAMENTS.DIA DEDICAT A INCISA VAL D'ARNO
><br> -*11 h i a la Plaça Incisa Valdarno, PLANTADA D'UNA OLIVERA oferta per aquella ciutat italiana, en commemoració del XX aniversari de l'Agermanament entre les dues ciutats. Acte obert a tothom.
><br> -*12 h rebuda a l'Ajuntament, per anar seguidament al Centre Cultural.
><br> -*12.30 h, ACTE SOLEMNE de ratificació, 20 anys desprès, de la signatura de l'Agermanament entre Incisa Valdarno i Malgrat de Mar.
><br> L'acte acabarà amb una breu actuació de la Coral Atzavara i l'Himne d'Europa. Acte obert a tothom.
><br> -*19 h i al Parc de Can Campassol, CONCERT VOCAL a càrrec del Grup NOU MIl.LENI, un tenor i una soprano que, acompanyats al piano ens oferiran un repertori de mùsica bàsicament italiana. Acte obert a tothom.
><br> -*21 h als carrers del voltant del Parc de Can Campassol: carrer de Mar, Sant Pere i Sant Telm, BREU CORREFOC a càrrec de la Colla de Diables de Malgrat. Acte obert a tothom.
><br>
><br>diumenge 4 de maig de 2008:
><br>FESTA DELS AGERMANAMENTS. DIA DEDICAT A CÀRDENAS
><br> -*11 h, INAUGURACIÓ OFICIAL, per part d'alcalde de Cardenas de la plaça dedicada a aquella ciutat amb la descoberta de la PLACA corresponent Breu interludi musical. Acte obert a tothom.
><br> -*12 h INAUGURACIÓ a la Sala del Centre Cultural de l'EXPOSICIÓ sobre Cárdenas i de les realitzacions que s'hi ha fet allà amb el suport de l'agermanament amb Malgrat. Acte obert a tothom.
><br> -*Retorn a l'Ajuntament. Arribada de les banderes, Parlaments i lliurament d'una senyera a cadascuna de les delegacions. Brindis i fi dels actes
><br>