Diada Nacional de Catalunya

Última revisió 14-01-2020 16:14
07/09/2006

Els actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya començaran diumenge a la nit amb les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya i la celebració de l'acte institucional a la mitjanit.

Els actes programats són els següents:

-*diumenge 10 de setembre:

+A les 22h de la nit al parc de can Campassol Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya amb l'actuació del Grup Cultural Matsamo de Sudàfrica i l'Esbart Dansaire Malgratenc Mar Blava, acompanyats de la cobla La Flama de Farners.
+A la mitjanit al parc de can Campassol celebració institucional de la Diada Nacional de Catalunya amb la lectura del manifest de la Diada, hissada de la senyera, cantada d'"Els Segadors" i ballada de sardanes.
Organitza: Ajuntament de Malgrat de Mar


-*dilluns 11 de setembre:

+A les 11h del matí al parc de can Campassol tallers infantils sobre la Diada.
+A les 11.30h del matí al parc de can Campassol ofrena i cant d'"Els Segadors".
+A les 12h del matí al parc de can Campassol havaneres amb el grup La Barretina i cremat per a tothom.
Organitza: Convergència i Unió

+A les 11h del matí a la plaça de Catalunya cercavila festiva a càrrec de la Colla de Diables Ratpenats Infernals de Malgrat.
+A les 12h del matí a la plaça de ca l'Arnau ofrena floral de les entitats assitents, lectura del Manifest Commemoratiu, cantada de l'himne nacional de Catalunya, actuació de música folk del grup Llimoneta i refrigeri per a tothom.
Organitza: Gent per la Diada (Colla de Diables Ratpenats Infernals, Associació d'Immigrants, Amics del Folk, Iniciativa per Catalunya Verds, Esquerra Unida i Alternativa i Esquerra Republicana de Catalunya)

+A les 13.30h al parc del Castell dinar popular. Preu del tiquet per a adults 12 euros i 6 per als nens.
Organitza: Partit dels Socialistes de Catalunya

+A les 21h del vespre audició de sardanes a càrrec de la cobla Premià.
Organitza: Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina