Albert Torres guanya la 14a triatló de Malgrat

Última revisió 12-12-2019 23:21
27/07/2015

La 14a Triatló Popular de Malgrat de Mar, organitzada ahir diumenge pel Grup Excursionista Malgratenc (GEM), va comptar amb 410 participants. La prova la va guanyar Albert Torres.

Torres va fer un temps total de 52 minuts i 24 segons en les tres proves. En natació va emprar 8 minuts i 23 segons, en la prova de bicicleta 37 minuts i 27 segons i la resta en la cursa a peu, segons el cronometratge oficial provisional de la prova. Precisament una de les novetats de l'edició d'enguany va ser el cronometratge parcial de cada especialitat.

La primera dona classificada va ser Cristina Pino, amb un temps de d'1h, 10 minuts i 42 segons. Pino va completar la prova de natació en 12 minuts i 39 segons i la de bicicleta en 52 minuts i 46 segons. Pel que fa a la classificació local, el primer malgratenc classificat va ser Andartx Brunet que va entrar en 18a posició de la general amb un temps total d'1h i 18 segons. Brunet va fer 10 minuts i 28 segons en la prova de natació i 43 minuts i 50 segons en bicicleta.

La Triatló es va desenvolupar sense cap incidència segons els organitzadors i la Policia Local de Malgrat de Mar. Des de l'organització han fet una valoració molt positiva del desenvolupament de la triatló.

La 14a Triatló va constar de 500 metres de natació a mar obert, 12 quilòmetres de bicicleta de muntanya i 4 quilòmetres de cursa a peu.