Crema de préssecs i plàtans i estofat de gant, les dues receptes malgratenques guanyadores del concurs "Del mercat al plat"

Última revisió 14-01-2020 15:43
30/06/2010

Maite Navarro amb la recepta de "Crema de préssecs i plàtans" i Antonia de la Torre amb "Estofat de Gant", són les dues guanyadores de l'edició d'enguany del concurs de receptes de la campanya "Del mercat a la taula" de la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona. El lliurament de premis s'ha fet aquest matí al Mercat Municipal. Les dues receptes guanyadores apareixeran al llibre que editarà la Diputació.

Les altres quatre finalistes són Mª Teresa Ribas amb "Musclos a la jardinera", Mª Rosa Bosch amb "Favetes de Malgrat a l'estil de la iaia Mari", Teresa Bou amb "Sépia amb pèsols del Pla de Grau" i Avelina Pellicer amb "Formatjades".

Les guanyadores i les finalistes han rebut de mans de l'alcaldessa, Conxita Campoy, i la presidenta de l'Associació de Comerciants Malgrat Centre, Carmen Rivera, el premi del concurs de receptes, així com un lot de productes del Pla de Grau de la Cooperativa Agrícola Progrés Garbí i material i vals del sorteig del proper mes de juliol de l'entitat de botiguers, així com una subscripció anual a la revista "Cuines".

Un total de 86 persones han participat en aquesta nova edició organitzada per l'Oficina de mercats Municipals de la Diputació de Barcelona.