Els malgratencs Marc i Nil Jiménez, campions de Catalunya

Última revisió 14-01-2020 15:57
17/06/2009

Els germans Marc i Nil Jiménez es van proclamar el passat dissabte campions de Catalunya de diferents modalitats durant la celebració de la jornada final dels Campionats d'atletisme de Catalunya Infantil, Aleví i Benjamí a l'Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa.

Marc Jiménez de 12 anys -a la fotografia de la dreta- va proclamar-se campió de Catalunya de 1.000 metres obstacles en la categoria infantil masculí. Marc Jiménez, de Club d'Atletisme Lloret-La Selva, va ser la temporada passada campió del circuit gironí de Cross i campió territorial de cross, 1.000 metres obstacles i 3.000 metres llisos.

Per la seva part, el seu germà Nil Jiménez, -a la foto de l'esquerra- de 9 anys i també del Club d'Atletisme Lloret-La Selva, va aconseguir dissabte el campionat de Catalunya de salt de llargada i el de 1.000 metres llisos en la categoria de benjamí masculí. La temporada passada va guanyar el circuit gironí de Cross i el campiont territorial de Cross, de llargada, 1.000 metres llisos i 60 metres tanques.