IV CURSA URBANA DE MALGRAT DE MAR

Última revisió 14-01-2020 16:06
04/09/2007

El passat diumenge 2 de setembre 180 atletes van participar, amb èxit de resultats, a la IV Cursa urbana de Malgrat.

L'Atleta Jonatan Hernández del Club Lloret la Selva en categoria masculina i Esther Tomás del Club Atletisme Calella, en categoria femenina, es van proclamar guanyadors de la quarta edició de la tradicional Cursa Urbana de Malgrat de Mar de 10 km. Els més de 180 atletes participants van fer que novament aquesta prova estiuenca fos tot un èxit. Per primer cop, es va realitzar el premi especial ?Pujada al castell km 1?, amb el reconeixement pel guanyador i guanyadora d'un pernil ibèric que propiciava un espectacular i emocionant començament de competició.

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i l'empresa Rocam Aventures van ser les organitzadores d'aquest esdeveniment.

En el següent link podreu trobar més informació sobre els resultats i les classificacions