La Policia Local crea un registre de bicicletes

Última revisió 14-01-2020 15:58
27/01/2009

Tenir la bicicleta registrada és una ajuda en cas de robatori. La Policia Local posa en marxa el proper mes de febrer un registre de bicicletes, que és un servei voluntari i gratuït, adreçat a tots els malgratencs i malgratenques.

Davant l'increment de robatoris de bicicletes que s'ha produït a Malgrat i a poblacions veïnes, la Policia Local ha posat en marxa un seguit d'actuacions. Una d'elles va portar fa unes setmanes a la identificació de 7 persones com a presumptes autors del robatori de 18 bicicletes i 4 ciclomotors.

Una altra acció és la creació d'un registre per facilitar la identificació de propietaris de bicicletes que són recuperades o trobades al carrer. Per registrar la bicicleta cal adreçar-se a les dependències de la caserna de la Policia Local al camí de can Feliciano. L'horari és de matins de 9.00 a 13.00 h i de tardes de 15.00 a 18.00 h.

Les persones interessades a registrar la seva bicicleta hauran d'omplir un formulari i acreditar la titularitat de la bicicleta amb una factura o un tiquet. Si la bicicleta és de segona mà, s'haurà d'omplir un contracte de transferència entre particulars, facilitat per la Policia. Per fer el registre de la bicicleta, cal portar-la físicament en el moment del registre per poder realitzar unes fotografies que facilitin el seu reconeixement.

Paral·lelament, la Policia Local distribuirà a partir de la propera setmana un tríptic informatiu amb consells i recomanacions per tenir la bicicleta segura.

La Policia Local crea un registre de bicicletes
La Policia Local crea un registre de bicicletes