Quatre restaurants malgratencs participen a les Jornades Gastronòmiques del Peix i el Marisc

Última revisió 12-12-2019 23:23
10/06/2015

De l'11 de juny al 26 de juliol 55 restaurants de 14 municipis del Maresme ofereixen menús amb el peix i el marisc com a ingredients protagonistes.

Quatre restaurants de Malgrat de Mar -Arrosseria del Cubano, Bei Pepe, Ca la Cèlia i La Ola- participen en les quartes Jornades Gastròmiques del Peix i el Marisc del Maresme que organitza el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme del Consell Comarcal. Fins el 26 de juliol un total de 55 restaurants d'Arenys de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Dalt, ofereixen menús amb el peix i el marisc del Maresme com a ingredient principal.

Per altra banda el Consorci de Turisme ha editat un opuscle amb informació dels restaurants participants i les zones d'interès de cada població així com diverses receptes dels establiments col·laboradors i una selecció de vins de la DO Alella.