Nova campanya de neteja de grafits i pintades en façanes d'edificis públics i mobiliari

Última revisió 07-08-2020 14:49
07/08/2020

L'Ajuntament ha posat en marxa una nova campanya de neteja de grafits i pintades en façanes, equipaments i mobiliari de titularitat municipal. Els treballs costaran prop de 15.000 euros. 

La Junta de Govern Local va aprovar ahir adjudicar el servei de neteja de grafits i pintades en façanes, mobiliari o equipaments municipals per a aquest 2020 a l'empresa ISTEM SLU per un import de 14.976,96 euros. Es contracta una borsa de 365 hores d'operari i furgó equipat amb aigua calenta a alta pressió i materials específics, ecològics i biodegradables per eliminar les pintades i tags de façanes i mobiliari. 

Les actuacions de neteja que es portaran a terme serà als següents indrets del poble: plaça de l'Església -i inclou la neteja de tarima, font i mobiliari urbà-, Passeig de Mar bancs, baranes, cartells i papereres-, Parc de Can Campassol -jocs infantils, espais i lavabos-; la plaça de l'Àncora, la plaça de Josep Anselm Clavé, carrer de Bernat Estornell, avinguda del Bon Pastor, carrer Bonavista, avinguda de la Costa Brava, plaça de Joan Alsina, plaça de les Mines de Can Palomeres, riera de Sant Genís de palafolls, plaça de Vicenç Ferrer, plaça del Camp de la Figuera, plaça de Cárdenas, Parc de Can Campassol, Parc del Castell, Parc Francesc Macià i plaça de Moguer. També es netejaran les façanes de l'Arxiu Municipal, l'ascensor inclinat, la Biblioteca La Cooperativa, el Centre Cultural, Ca l'Arnau, Camp Municipal d'Esports, cementiri municipal, Centre Cívic, Centre Cultural i el Mercat Municipal, espai per a gossos, Oficina de Turisme, pavelló Germans Margall, pavelló municipal d'Esports, piscina municipal, entre d'altres. A més, es netejaran els passos soterranis del Passeig de Mar, carrer Abat Oliba, Cooperativa Garbí, carrer Guillem de Palafolls amb la carretera N-II, Passeig Marítim, avinguda Països Catalans amb la carretera N-II, Camí del Pla, Camí de la Pomereda i carrer de Zenòbia Camprubí amb la carretera N-II. Altres elements que també es netejaran seran les pantalles digitals que hi ha instal·lades a la plaça de l'Àncora, carrer del Carme, Girona;  les minideixalleries de la plaça de Pau Casals, avinguda Mediterrània i carrer d'en Fonlladosa, i diversa senyalització vertical, mobiliari urbà com bancs, papereres i enllumenat, contenidors soterrats i de superfície i àrees de jocs infantils.