El curs de monitors de lleure infantil i juvenil d'enguany serà virtual

Última revisió 22-02-2021 12:37
22/02/2021

La Regidoria de Joventut organitza un nou curs de monitors d'activitats de lleure infantil i juvenil. Enguany, per garantir que es pugui impartir per la situació de la pandèmia de la COVID-19, es farà online entre el 27 de març i el 5 d'abril. L'impartirà l'Escola d'Educadors de la Creu Roja. El termini d'inscripcions serà de l'1 al 23 de març al Centre Cívic.

 

 

La Regidoria de Joventut posa en marxa una nova edició del curs de monitors d'activitas de lleure infantil i juvenil. La regidoria sosté que la formació en el lleure, a banda del valor educatiu que aquesta formació aporta als joves, els permet tenir més possibilitats d’introduir-se al mercat laboral en un període de forta inestabilitat laboral. El Pla Local de Joventut local contempla dins dels seus programes i actuacions la formació en el lleure com a recurs de creixement personal i professional per als joves. Segons el regidor de Joventut, Sergio Ortín, "l'èxit de matriculació i assistència dels últims cursos organitzats per l’Ajuntament de Malgrat de Mar en el sector del lleure, així com de l’augment de demanda de professionals en el sector d’atenció en les persones, ens dóna arguments per tornar a organitzar aquesta formació". "L’any passat es va anul·lar per la COVID, enguany volem oferir el curs en format online per assegurar que es pot portar a terme el curs", ha afegit.

Aquest curs s’adreça a joves que realitzin activitats d'educació en el lleure amb infants i joves, ja sigui en centres d'esplai, casals, ludoteques, colònies, campaments, rutes, activitats extraescolars. Els requisits que han de complir els alumnes per poder-se apuntar al curs són dos: ser major d’edat (el primer dia del curs) i tenir el títol d’ESO. El curs serà de 140 h online, més 160 h de pràctiques i una memòria de pràctiques. El curs s'impartirà coincidint amb la Setmana Santa, del 27 de Març al 5 d’abril, els caps de setmana 10 i 11 i 17 i 18 d’abril,  a través del campus virtual de la Creu Roja. El cost és de 80 euros i està subvencionat per la Regidoria de Joventut de Malgrat de Mar.

El termini d'inscripcions és de l’1 al 23 de març al Centre Cívic i cal trucar al telèfon 93 761 98 13 o bé al correu joventut@ajmalgrat.cat per demanar cita prèvia.

 

Imatge del cartell del curs. Foto: Creu Roja.
Imatge del cartell del curs. Foto: Creu Roja.