2n Festival Murmuris, aquest cap de setmana a Malgrat

Última revisió 12-12-2019 10:50
18/07/2019

L'Ajuntament torna a apostar pel Festival Murmuris, de petit format amb actuacions de promeses de l'escena musical independent nacional i internacional de gran qualitat i projecció. El Parc del Castell i la platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix, tornaran a ser els escenaris aquest cap de setmana d'aquests concerts allunyats dels grans esdeveniments de masses típics de l'estiu.

The Bird Yellow és el projecte musical del cantautor català Gerard Vidal Barrena. La seva música és pur indie-folk anglosaxó amb arrels de la música americana. Les seves melodies són pausades, amb veu profunda i trencada, i lletres personals i íntimes. The Bird Yellow obrirà el cartell de Murmuris demà divendres 19 de juliol al Parc del Castell a les 22 h. A les 23 h actuarà la londienca Laura Misch, cantant i saxofonista, que es mou entre el pop, el jazz i el folk. Tancarà la primera nit del festival el nordamericà Max Garcia Conover, cantautor de Portland.

La segona nit de Murmuris, la de dissabte, arrencarà a la platja de Malgrat Centre, davant de la plaça de Xesco Boix, amb les actuacions de la jove compositora anglesa Chloe Foy, l'argentina-mexicana Guadalupe Mediavilla, cantant i acordionista; i els australians Steve Smyth&The Outlaws.

Els concerts són gratuïts i hi haurà servei de bar.

2n Festival Murmuris
2n Festival Murmuris