S'aproven les bases per a la contractació de 6 persones per a diferents llocs de treball

Última revisió 12-12-2019 23:11
07/06/2017

La Junta de Govern Local va aprovar ahir al migdia les bases de contractació de les bases generals i específiques per a la contractació de 6 persones per a ocupar diferents llocs de treball a l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Es van aprovar les bases generals i específiques a per una plaça d'agent de la policia local, un tècnic/a d'auxiliar informàtic, un tècnic/a d'inserció laboral, un auxiliar de tècnic/a de dades, un auxiliar de tècnic/a de promoció econòmica, un tècnic/a d'igualtat. A més, es van ratificar les bases ja aprovades mitjançant decret d'alcaldia per a 4 auxiliars administratius, per a 5 joves per a les Brigades Joves, per a un oficial i un peó de mobiliari urbà.

Per altra part, el govern municipal, format per JXM , ERC, PDeCAT i CUP, també va aprovar a la Junta d'ahir la despesa de 900.337,75 euros, per a cobrir el servei de neteja viària i de platges des de març de 2017 a febrer de 2018. La concessió a aquesta empresa unipersonal COPTALIA S.A.U. es va atorgar l'any 2010 i finalitza el mes de març del 2018.

La Junta també va donar llum verd al conveni del Programa Atenció Domiciliaria Alta Hospitalària, adreçat a aquelles persones ateses a l'hospital que un cop donats d'alta necessiten ajuda externa a l'hora de realitzar activitats bàsiques de la vida diària, ajudant així en les situacions provocades per problemes de salut de caràcter sobtat, que suposen una sobrecàrrega en les famílies que veuen superada la seva capacitat de resposta en un primer moment. L'Ajuntament assumeix el cost total d'aquest servei, uns 7.450 euros. La necessitat de l'assistència domiciliària és valorada per les professionals de l'Hospital, del CAP i de l'Ajuntament. El suport es preveu de 45 dies màxim i 60 hores per persona.

També es va aprovar la contractació del servei de suport especialitzat en l'àmbit de la llei de dependència a la Fundació AGI amb 7.050 euros i a la Fundació Aspronis amb 9.438 euros. A més, es va donar llum verd a les 8 entitats que tindran Barraques aquest estiu de la Festa Major de Sant Roc, que són: Club Nàutic Tennis Malgrat, AFE Malgrat, Colla de Diables Ratpenatinfernals, Ateneu Popular El Rovell, Associació de Patinatge Artístic ed Malgrat, MRT Cycling Club Malgrat, AECAM i Club Patí Malgrat. Per altra part, també es va aprovar fer una petició a la Diputació de Barcelona, dins el programa de Diversitat i Convivència, per la que s'aprova el recurs Projectes de convivència, diversitat i drets civils l'actuació "DemoGràfics, el qual és un instrument d'anàlisi sociodemogràfica de recollida de dades estadístiques que serà d'importància en tots els nivells i àrees.