L'ACA explicarà la setmana que ve les accions que farà a Malgrat de Mar arran del temporal Gloria

Última revisió 06-03-2020 13:00
06/03/2020

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha assistit avui a la constitució de la Comissió Territorial de la part baixa de la Conca de la Tordera que s'ha celebrat a Hostalric. Una Comissió formada per diversos ajuntaments per on passa la Tordera, els Consells Comarcals del Maresme i la Selva, les Diputacions de Barcelona i Girona i diversos departaments de la Generalitat.

Durant una entrevista a Ona Malgrat, Joan Mercader ha explicat que durant la trobada els departaments de la Generalitat han explicat quines línies d'ajudes tenen en marxa per a les poblacions afectades pel temporal Gloria. A més, els alcaldes han pogut fer les demandes oportunes. Mercader ha demanat celeritat i solucions ràpides per afrontar les conseqüències del Gloria al municipi. En aquest sentit, l'alcalde de Malgrat de Mar ha pogut parlar amb el director de l'ACA, l'Agència Catalana de l'Aigua, qui ha assegurat a Mercader que la setmana vinent enviaran les propostes d'accions que es faran al municipi.

Pel que fa als aspectes de mobilitat, Mercader ha demanat un bus directe entre Malgrat de Mar i Girona.

La Comissió Territorial de la part baixa de la Tordera té la intenció de fer noves trobades per anar coordinant les accions presents i futures sorgides arran del temporal Gloria. 

 

Constitució de la Comissió Territorial de la part baixa de la Conca de la Tordera
Constitució de la Comissió Territorial de la part baixa de la Conca de la Tordera