Biblioteca La Cooperativa


Hivern (Del 16 de setembre al 14 de juny)
Matins: dimarts, dijous i dissabte de 10h a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres de 15:30h a 20h

Estiu (Del 15 de juny al 15 de setembre)
Matins: dijous de 10h a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15'30h a 20:30h

 

 

 

 

 

NOVETATS  A LA BIBLIOTECA   

Més enllà de les novel·les, mensualment ens arriben a la biblioteca novetats de llibres sobre temàtiques ben diverses. És el que en argot bibliotecari n’anomenem “llibres de coneixements”. A la segona planta de la biblioteca, com és natural, tenim llibres de totes les branques del coneixement: Geografia, Història, Medicina, Sociologia, Filosofia...

Aquesta és una selecció de quatre llibres dels molts que ens han arribat. Si us interessen, cerqueu-los a la biblioteca!

  • Roca, Raquel. Silver Surfers: el futuro laboral es para los mayores de 40

La piràmide social invertida afecta a tot arreu, especialment al món laboral. L’any 2050 hi haurà més persones majors de 65 anys que menors de 5.La nostra llarga vida laboral ens convida i ens obliga a desenvolupar-nos com a treballadors àgils, en continu aprenentatge. Quines competències hem de desenvolupar? Com podem posar en valor el nostre talent? I les empreses, estan preparades?

  • Soler, Josep. Dame Reggaetón, Platón

Qui sóc? Perquè sóc així? La vida és un fàstic? Estem condemnats a patir? Es pot comprar la felicitat en el Black Friday? Vivim a Matrix i no ho sabem? I... el més important, què hi té a veure el reggaetón amb Plató?

Un manual fresc i juvenil sobre conceptes bàsics de Filosofia

  • Casademont, Lídia. Dieta: què faig malament?

Havent estat testimoni durant massa temps dels mals hàbits alimentaris, en aquest llibre l’autora identifica els errors més comuns que cometem en la nostra dieta i ens proposa una solució entenedora i planera. Casademont ens dona consells que ens enfoquin a aconseguir canviar els mals hàbits, i a més ens proposa idees d’àpats lleugers, poc calòrics i saludables.

  • Stephens-Davidowitz, Seth. Todo el mundo miente : lo que internet y el big data pueden decirnos sobre nosotros mismos

De mitjana, en un dia els éssers humans que cerquen a Internet, acumulen vuit milions de gigabytes de dades. Aquesta quantitat enorme d’informació, ens pot dir molt sobre qui som, les pors, els desitjos i els comportaments que ens potent a prendre les decisions conscients i inconscients que prenem. L’autor, a partir d’estudis i experiments sobre com vivim i pensem, ens demostra fins a quin punt tot el món és un laboratori, i ens exposa unes conclusions que van des d’allò més estrany però cert, a allò més provocador i pertorbador.

     

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24-02-2020 09:03