50 corredors a les 1es Dues hores de resistència en BTT

Última revisió 12-12-2019 23:20
05/10/2015

Guillem Busquets i Cristian Collados, guanyadors de les 1es Dues Hores de Resistència en BTT, celebrades aquest dissabte. La prova estava organitzada per l'Esport Ciclista Malgrat i va comptar amb la participació de 50 corredors.

Els guanyadors de la prova, celebrada al Bosc del Camí Fondo, van ser Guillem Busquets i Cristian Collados amb un temps total de dues hores i 50 segons. En segon lloc de la classificació general van quedar German Lopez i Sergi Izquierdo amb un temps de dues hores, dos minuts i 51 segons, a dos minuts i un segon dels primers. I els tercers classificats van ser Constanti Martinez i Nicolau Salichs amb un temps total de dues hores, 6 minuts i 40 segons, a 5 minuts i 50 segons dels guanyadors.

La prova va tenir un recorregut de 2.200 metres amb un desnivell acumulat de 50 metres.