Bona acollida de la 41a edició de l'Aplec de la Sardana

Última revisió 12-12-2019 23:20
05/10/2015

La 41a edició de l'Aplec de la Sardana, celebrat aquest cap de setmana al Parc Francesc Macià, ha estat un èxit d'assistents, sobretot, ahir diumenge a la tarda.

L'Aplec, organitzat per l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, va començar dissabte amb la celebració de la revetlla al Centre Cultural l'aplec amb un concert a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell, que va comptar amb el rapsoda Valentí Maymó. L'acte va ser presentat per Josep Creus.

La jornada central de l'aplec va tenir lloc ahir diumenge i es va iniciar amb la hissada de la bandera, que enguany va anar a càrrec de Mercè Martínez. Hi van actuar les cobles de Ciutat de Girona, Principal de Llobregat i Jovenívola de Sabadell. Durant l'aplec es van fer diverses estrenes com la de la sardana Trobades d'aplec de Josep Antoni López Álvarez i A l'ombra del vern de Joan Moliner Pedrós, entre altres. A l'aplec hi va assistir l'alcalde de Malgrat, Joan Mercader, el regidor de Cultura, Albert Cuní, acompanyats de les regidores Carme Ponsa, Mireia Ponsa i Ester Martínez.

Bona acollida de la 41a edició de l'Aplec de la Sardana
Bona acollida de la 41a edició de l'Aplec de la Sardana