El Centre Cívic organitza un taller de dansa i moviment per a discapacitats

Última revisió 14-01-2020 14:25
02/07/2013

L'equip de treball del Centre Cívic ha dissenyat un taller per ampliar l'oferta d'activitats d'estiu adreçades a persones amb discapacitat intel·lectual, que es posarà en marxa el 15 de juliol. Aquesta activitat, que anirà a càrrec del ballarí malgratenc Quim Bigas, és un primer tast de la programació que el Centre Cívic estrenarà a partir del proper mes de setembre.

L'Ajuntament de Malgrat i el Grup Aspronis col·laboren en l'organització d'aquest taller que té com a objectiu explorar el propi moviment fins a crear propostes comunes, coreografiades i que comportin beneficis relacionats amb la millora del coneixement d'un mateix i la capacitat de comprensió dels altres. L'activitat, inicialment s'obre només a persones amb discapacitat intel·lectual tot i que en un futur evolucioni cap a activitats integradores i inclusives.

Aspronis és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de la comarca de la Selva i l'Alt Maresme.

El Centre Cívic presentarà en breu la resta de propostes de dinamització de l'activitat social amb les quals vol esdevenir un centre cultural i de lleure de referència i punt de trobada de determinats serveis comunitaris i d'iniciatives ciutadanes.

El Centre Cívic organitza un taller de dansa i moviment per a discapacitats
El Centre Cívic organitza un taller de dansa i moviment per a discapacitats