El diputat de Turisme s'interessa per la situació del sector a Malgrat

Última revisió 14-01-2020 15:57
07/05/2009

El diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz, s'ha interessat per la situació del sector de Malgrat durant la seva visita a l'Ajuntament a primera hora del matí. Carles Ruiz visita aquest matí diferents municipis de l'Alt Maresme per conèixer de primera mà les necessitats del sector just abans de l'inici de la temporada estival.

Carles Ruiz s'ha reunit amb l'alcaldessa, i responsable de la cartera de Turisme, Conxita Campoy. Durant la trobada, el diputat s'ha interessat per la situació del turisme a Malgrat, per les diferents actuacions que s'estan portant a terme, així com per la realitat social i econòmica del municipi. Tant el diputat com l'alcaldessa han valorat positivament aquesta reunió. Conxita Campoy ha exposat l'aposta que es fa pel Turisme Familiar i l'estratègia d'aprofitar altres sinèrgies més enllà de l'oferta de sol i platja com són la proximitat a Barcelona, que fa omplir places hoteleres a Malgrat amb esdeveniments com la Fòrmula 1.

Carles Ruiz continua el seu periple per l'Alt Maresme amb visites a Santa Susanna i al Centre Innova de Pineda, on just fa uns moments acaba d'oferir una conferència sobre els "Objectius de la Diputació de Barcelona en matèria de Turisme", adreçada al sector turístic dels tres municipis. Està previst que en breus moments visiti la seu social del Grup Serhs.

El diputat de Turisme s'interessa per la situació del sector a Malgrat
El diputat de Turisme s'interessa per la situació del sector a Malgrat