Els carrers Sant Elm i Sant Esteve, tallats demà i dijous per les obres de reasfaltat

Última revisió 14-01-2020 14:25
25/06/2013

La Policia Local informa que el carrer Sant Elm, entre Llibertat i Mar, i el de Sant Esteve, entre Mar i Mallorca, restaran tallats al trànsit de vehicles demà dimecres i dijous per les obres de renovació de l'asfaltat.

L'empresa Construccions Fusté S.A. iniciarà els treballs d'asfaltat en aquests carrers a les 8 h i s'allargaran fins les 20 h. El tall en la circulació de vehicles és permanent, segons informa la Policia Local. Els veïns amb vehicles dins dels guals hauran de sortir abans de l'inici dels treballs perquè s'ocuparà totalment l'amplada del carrer. Els veïns dels carrers Sant Pere, Passeig Llevant i Mar podran arribar sense incidències als seus habitatges i pàrkings. La circulació per aquests carrers s'habilitarà exclusivament per als veïns.Es recomana l'ús del vehicle privat només en casos de necessitat i urgències. Per a qualsevol consulta cal adreçar-se a la Policia Local al telèfon 93 765 42 24.

Els treballs de reasfaltat els porta a terme l'empresa Construccions Fusté, S.A. i tenen un cost de 196.798,24 euros. La Policia Local recorda que durant les tasques de renovació del paviment no es pot ni aparcar ni circular pels carrers afectats.