Informació sobre prevenció per a joves al passeig

Última revisió 14-01-2020 16:17
20/07/2006

Dues carpes, ubicades al passeig marítim a davant del Centre Sant Roc, oferiran aquest dissabte a la matinada informació als joves sobre drogues, sexualitat i malalties de transmissió sexual, així com la possibilitat de fer la prova d'alcoholímetre. Aquesta iniciativa de la regidoria de Salut Comunitària es porta a terme per segona vegada aquest mes de juliol, la primera va ser el dia 8.

Som.nit és un projecte del Departament de Salut i la Secretaria General de Joventut de la Generalitat amb la col·laboració de Creu Roja Joventut de Catalunya. L'objectiu és la prevenció dels riscos associats al consum de drogues en els espais d'oci nocturn. La voluntat de Som.nit és oferir informació, pautes preventives i de reducció de riscos, i fer-ho en els espais de relació dels joves.

Les dues carpes, una per accedir a material informatiu sobre drogues, sexualitat i malalties de transmissió sexual, i l'altra per poder fer la prova d'alcoholèmia, es portarà a terme des de les dotze de la nit i fins les quatre de la matinada.
Aquesta inciativa tornarà a Malgrat el proper 11 d'agost, dins el marc de la festa major.

Informació sobre prevenció per a joves al passeig
Informació sobre prevenció per a joves al passeig