Inscripcions per a dues xerrades per a emprenedors a partir de demà

Última revisió 12-12-2019 23:20
01/10/2015

La Regidoria de Promoció Econòmica obre demà divendres el termini d'inscripcions per a les xerrades per a emprenedors, que es portaran a terme aquest mes d'octubre.

La primera sessió porta per títol Atreveix-te a emprendre: si vols, pots! i té com a objectiu donar eines als assistents perquè reconeguin les limitacions a l'hora d'emprendre i també les vies per maximitzar el bon resultat. La sessió serà impartida per la consultora Ana Viñals de Lead Learning Lab el 9 d'octubre de 9 h a 13 h a l'Aula de Formació de l'Àrea de Serveis a la Persona -carrer de Can Feliciano s/n.

La segona sessió de l'octubre, Les claus per convertir una idea en negoci, que s'adreça a persones que volen tenir una visió global que els permeti entendre i decidir com i de quina manera han de posar en marxa el seu projecte. Es tracta de proporcionar eines per analitzar la viabilitat del projecte i les diferents etapes del procés emprenedor, els recursos, entre altres. Aquesta sessió té una durada de 6 hores i es portarà a terme en dos dies: 21 i 28 d'octubre de 9.15 h a 12.15 h a l'Aula de Formació de l'Àrea de Serveis a la Persona.

Les persones interessades en una o ambdues accions cal que confirmin la seva assistència a partir de demà divendres 2 d'octubre, per correu electrònic a promocioeconomica@ajmalgrat.cat, per telèfon al 93 761 43 86 o presencialment de dilluns a dijous de 10 a 13h al Club de la feina -carrer de Can Feliciano s/n.

Aquestes sessions són totalment gratuïtes, subvencionades per la Diputació de Barcelona, i les places són limitades a 15 assistents.


Inscripcions per a dues xerrades per a emprenedors a partir de demà
Inscripcions per a dues xerrades per a emprenedors a partir de demà