Inscripcions per a nova sessió sobre autoprotecció i suport vital bàsic

Última revisió 12-12-2019 23:20
06/10/2015

La Regidoria de Salut Comunitària organitza un nou curs d'autoprotecció i suport vital bàsic, que tindrà lloc el dilluns 26 d'octubre al Centre Cívic. Aquesta formació està adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc (monitors, entrenadors, docents, entre altres). Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca.

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca.? L'evidència científica ha establert que les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau, en aquest ordre: el reconeixement precoç de l'aturada i l'activació del sistema d'emergències, l'inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril·lació precoç. Per aquest motiu, el Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb el Consell Català de Ressuscitació per fer sessions formatives.

La Regidoria de Salut Comunitària organitza aquest curs, amb la col·laboració del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, juntament amb el Consell Català de Ressuscitació, que es farà el 26 d'octubre de 9 h a 13 h al Centre Cívic. Les persones interessades a prendre'n part han d'enviar un correu a territorisostenibilitat@ajmalgrat.cat

Inscripcions per a nova sessió sobre autoprotecció i suport vital bàsic
Inscripcions per a nova sessió sobre autoprotecció i suport vital bàsic