L'ambaixador de Gàmbia agraeix la cooperació de Malgrat amb el seu poble

Última revisió 14-01-2020 14:25
07/10/2013

L'ambaixador de Gàmbia a l'Estat espanyol, Lanny Yabou, va ser dissabte a Malgrat de Mar per reunir-se amb les autoritats locals i també amb la comunitat gambiana que resideix al poble. L'ambaixador va agrair l'acollida del poble de Malgrat als gambians i també els diversos projectes de cooperació que porta a terme des de fa sis anys al seu país.

L'ambaixador va arribar al matí, acompanyat del cònsol honorari de Gàmbia a Barcelona, Juan Antonio del Moral, i del director general d'Immigració de la Generalitat, Xavier Bosch. A la seva arribada a Malgrat de Mar, va ser rebut a l'Ajuntament per l'alcaldessa, Conxita Campoy, i els regidors Joan Mercader, Valentín Rodríguez, Mercè Mora, Ana Vega, Rosa Maria Aubanell, Neus Serra, Josep Roig, Carme Ponsa i Mireia Castellà. Lanny Yabou va signar al llibre d'honor, igual que el director general d'Immigració.

L'ambaixador va agrair al poble de Malgrat l'acollida que sempre ha donat als gambians i també els diversos projectes d'ajuda i cooperació que ha portat a terme a la zona de Yorobawol, que és un poblat de la Regió de Upper River a Gàmbia, lloc d'origen de la major part dels immigrants gambians que resideixen actualment al municipi. Després de la recepció de l'Ajuntament, l'ambaixador i la resta d'autoritats van visitar diferents indrets del poble, entre ells l'Arxiu Municipal i l'exposició dedicada a l'explorador malgratenc Fèlix Cardona Puig, o el parc Francesc Macià.

A la tarda, l'ambaixador i el director general van presidir una taula de treball amb la comunitat gambiana, regidors i agents socials.

L'ambaixador de Gàmbia agraeix la cooperació de Malgrat amb el seu poble
L'ambaixador de Gàmbia agraeix la cooperació de Malgrat amb el seu poble