L'obra "Sexe, amor i literatura" de la companyia El Nacional No Ens Vol al Centre Cultural aquest diumenge

Última revisió 14-01-2020 15:58
29/01/2009

"Sexe, amor i literatura" puja dalt de l'escenari del Centre Cultural aquest diumenge 1 de febrer. Aquesta obra estava prevista per al 15 de novembre passat dins el cicle Tardor de Teatre, però es va haver de suspendre per motius aliens a la Regidoria de Cultura, organitzadora de la mostra. La representació començarà a les 18 h.

Sexe, amor i literatura" parla de la història d'en Jaume Renedo, un policia que intenta aclarir el presumpte assassinat d'un home. El principal sospitós és en Xavier Turró, el company sentimental del mort: un professor de literatura. Però aquest professor exercirà una gran atracció damunt del policia, perquè serà també per a ell, un professor en l'art de la seducció. En Jaume descobrirà doncs, les arts de l'amor, que intentarà posar en pràctica davant d'un advocat neuròtic que segueix una teràpia, recomanada pel seu psicoanalista, per tal de curar la seva incontinència sexual. Veritat i ficció, realitat i literatura, es barrejaran en la investigació del cas. Es tracta, per tant, d'una obra policíaca, però també d'un viatge iniciàtic cap a la descoberta d'un mateix.

Els actors -el malgratenc- David Verdaguer i Xevi Gómez donen vida als protagonistes d'aquesta història, dirigits per Joan Gallart. Les entrades es posaran a la venda una hora abans de la representació a un preu de 10 euros.


Fotografies: Vicens Tomàs.

L'obra
L'obra "Sexe