Malgrat serà present a Fitur a partir de demà i fins diumenge

Última revisió 14-01-2020 15:58
27/01/2009

Malgrat de Mar serà present a partir de demà dimecres i fins diumenge a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid. La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament aprofitarà l'estada per contactar amb agències de viatges especialitzades en Turisme Cultural.

Malgrat de Mar compartirà mostrador amb la resta de municipis del Consorci Turístic Costa del Maresme dins l'estand de Turisme de Catalunya. La delegació malgratenca present a Fitur estarà encapçalada per la regidora de Cultura, Carme Aubanell, i la tècnica de Turisme, Ester Gil, i formada per empresaris locals del sector hoteler, de càmpings i d'agències de viatges. A més de la promoció que es farà des del mostrador, la delegació de l'Ajuntament de Malgrat té concertades entrevistes amb una desena d'agències de viatges nacionals i internacionals que treballen en l'àmbit del Turisme Cultural.

Malgrat de Mar vendrà el Festival Internacional de Bandes i la certificació de Turisme Familiar, així com tota la seva oferta com a destinació.

Fitur obre les seves portes demà dimecres 28 de gener fins el proper diumenge 1 de febrer amb 13.000 empreses expositores i 170 països i regions representades.

Malgrat serà present a Fitur a partir de demà i fins diumenge
Malgrat serà present a Fitur a partir de demà i fins diumenge