Més electors, més meses electorals per als comicis al Parlament Europeu del 7 de juny

Última revisió 14-01-2020 15:58
26/01/2009

13.362 malgratencs i malgratenques estan cridats a les urnes el proper 7 de juny de 2009 per escollir els representants al Parlament Europeu. L'increment del nombre d'electors en relació a les darreres eleccions Generals del març de l'any passat, fa que en aquests comicis s'ampliïel nombre de meses i de col·legis electorals per poder exercir el dret a vot.

A les darreres eleccions celebrades, les Generals al mes de març de l'any passat, hi havia 13.178 electors. La previsió per a les properes del juny és que s'arribi als 13.362.

Aquest fet, juntament amb la massificació que es produïa a les meses electorals de la Biblioteca La Cooperativa i el CEIP Mare de Déu de Montserrat, han portat a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, juntament amb l'Institut Nacional d'Estadística a prendre la decisió de crear un nou col·legi electoral a l'IES Ramon Turró i Darder amb 3 meses electorals. També ha comportat la redistribució de les meses electorals dels col·legis electorals de la Biblioteca La Cooperativa, el col·legi Sant Pere Chanel i el del CEIP Mare de Déu de Montserrat, restant intactes el col·legi Fonlladosa, CEIP Marià Cubí i Soler i el pavelló Germans Margall.

D'ara endavant la Biblioteca La Cooperativa passa a tenir de 4 a 3 meses, el Col·legi Sant Pere Chanel passa de 3 a 4, i el CEIP Mare de Déu de Montserrat passarà de 4 a 6, al fer-se una nova divisió de seccions dins el districte segon.

Més electors
Més electors