Oferta de Programes de Garantia Social i dels Programes de Transició al Treball

Última revisió 14-01-2020 16:17
18/07/2006

La regidoria d'Ensenyament informa de l'àmplia oferta de Programes de Garantia Social i dels Programes de Transició al Treball que hi ha a la zona.

Aquesta oferta formativa està dirigida als nois i noies que finalitzen l'ensenyament obligatori sense obtenir el graduat en Educació Secundària. Aquestes programes posen a l'abast d'aquests joves un conjunt de programes alternatius de formació que faciliten la incorporació al món del treball i completen la seva formació per tal de, si s'escau, poder superar la prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà i prosseguir els estudis de formació professional reglada.

Aquesta oferta formativa es desenvolupa mitjançant la col·laboració dels departaments d'Educació; Treball i Indústria i Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, les administracions locals i altres entitats. També compta amb el suport del Fons Social Europeu.

Si cliqueu a sobre del document adjunt, podreu consultar l'oferta que es fa a centres d'Arenys de Mar, Calella, Pineda de Mar, Mataró i Blanes.

Documents adjunts