Presenten la targeta de Malgrat Comerç Centre per potenciar el comerç local

Última revisió 14-01-2020 15:57
11/05/2009

L'Associació de Comerciants Malgrat Centre i "la Caixa" amb el suport de l'Ajuntament de Malgrat de Mar han creat la targeta Malgrat Comerç Centre amb l'objectiu de potenciar el comerç local. Aquesta targeta s'ha presentat aquest matí a la sala de plens de l'Ajuntament.

La targeta, que inclou el logotip de Malgrat Centre i l'Ajuntament, permet beneficiar-se de descomptes i promocions quan s'utilitzin en establiments de Malgrat que formin part de l'Associació de Comarciants Malgrat Centre. Aquesta està exempta de quotes d'alta i de manteniment, i la renovació és també gratuïta. Es pot domiciliar a qualsevol entitat financera i permet disposar d'efectiu en qualsevol caixer de "la Caixa", a més, el client pot escollir la forma de pagament sense canviar de targeta.

La targeta ha estat presentada per l'alcaldessa, Conxita Campoy, el president de l'Associació de Comerciants de Malgrat Centre, Carles Jiménez i el director de l'Àrea de Negoci del Maresme Nord, Josep Llorens. Tots tres, que han signat l'acord públicament durant l'acte de presentació, han destacat la voluntat de potenciar el sector comercial del municipi amb aquesta iniciativa.

L'Associació de Comerciants Malgrat Centre és una entitat que va néixer fa 6 anys fruit de la unió de diverses associacions ja existents al centre de Malgrat. Malgrat Centre és una entitat jove, dinàmica i moderna, amb una finalitat no només de caire empresarial, sinó que vol complir una feina socio-cultural. Amb l'acord entre l'Ajuntament de Malgrat, "la Caixa" i Malgrat Centre, l'Associació vol fer un pas endavant i seguir creixent entre d'altres gràcies a la Targeta Malgrat Comerç.

Presenten la targeta de Malgrat Comerç Centre per potenciar el comerç local
Presenten la targeta de Malgrat Comerç Centre per potenciar el comerç local