Segona taula participativa perquè els joves triïn com hauria de ser el seu espai de trobada, aquest divendres

Última revisió 14-01-2020 15:58
28/01/2009

La Regidoria de Joventut fa una crida a prendre part a la segona taula participativa del Pla Local per debatre com ha de ser el futur equipament jove del municipi. La sessió, oberta a joves d'entre 12 i 29 anys, tindrà lloc aquest proper divendres a les 20 h al Centre Cívic de la Immaculada.

Un local per poder trobar-se, reunir-se, assajar els grups de música, estudiar, i altres. Aquesta va ser una de les peticions que els joves assistents a la primera sessió del procés de participació del Pla Local de Joventut van formular. La Regidoria de Joventut va obrir el procés participatiu del Pla Local el passat 12 de desembre amb una primera sessió de trobada i intercanvi amb els joves. Fruit d'aquella primera taula participativa, que es va celebrar en dues parts segons l'edat dels participants, se celebrarà aquesta segona centrada en el debat de com hauria de ser l'equipament juvenil.

L'objectiu d'aquest procés de participació ciutadana és començar a desenvolupar el Pla Local de Joventut, aprovat per ple al maig de 2007, el darrer del mandat anterior. A través d'aquestes taules participatives es preveu començar a posar en marxa la pauta que va marcar aquest pla, que és un document tècnic de treball que neix d'una diagnosi de la situació actual i fa una proposta de futur

Segona taula participativa perquè els joves triïn com hauria de ser el seu espai de trobada
Segona taula participativa perquè els joves triïn com hauria de ser el seu espai de trobada