Servei d'animació infantil a la platja

Última revisió 14-01-2020 16:17
04/07/2006

La regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme va posar en marxa ahir dilluns el Miniclub, un servei d'animació i oci infantil a la platja. Aquest és un dels requisits per obtenir el certificat de la marca Turisme Familiar.

A la platja de l'"Astillero", just a la zona de la pineda que hi ha a davant del centre Sant Roc, hi ha el Miniclub, un espai de jocs i tallers infantils amb monitors. Està obert al públic de dilluns a diumenge, d'onze del matí a dues del migdia i de quatre a sis de la tarda. Els usuaris d'aquest servei són nens i nenes allotjats a establiments turístics de Malgrat, la mainada del Casal d'Estiu i també els petits que vagin a la platja.

El Miniclub ofereix sorrall, castell inflable, jocs d'aigua, tallers, gimcana, entre altres. A més, els divendres se celebra la festa de l'escuma. Aquest servei estarà en funcionament els mesos de juliol i agost.

Aquest servei és un dels requisits que marca Turisme de Catalunya per certificar Malgrat amb el segell que l'acreditarà com a destinació de Turisme Familiar.

Servei d'animació infantil a la platja
Servei d'animació infantil a la platja