TV3 busca cantants a Malgrat per al nou programa "Cantamania"

Última revisió 14-01-2020 16:17
10/07/2006

TV3 busca malgratencs aficionats a cantar per participar en el nou programa d'aquest estiu "Cantamania". Aquest espai es gravarà a Malgrat el proper 29 de juliol de set de la tarda a deu de la nit a la zona de davant del pavelló Germans Margall.

"Cantamania", que estarà presentat pels cantants Roser i Àlex, és un espai d'entreteniment que buscarà els millors cantants de karaoke de Catalunya. El programa no és per a professionals de la cançó i només busca aficionats disposats a passar una bona estona cantant o col·laborant perquè els seus veïns facin una bona actuació. El concurs arribarà a més de 50 poblacions aquest estiu, entre elles Malgrat.

Per participar en el programa, produït per Gestmusic Endemol, cal trucar al 902 21 60 60 i triar la categoria en la que es vol participar: millor intèrpret en català, millor intèrpret en castellà, millor intèrpret en anglès, francès i italià, entre altres, o millor lletra inventada o adaptada al català. Durant el mes de setembre tindran lloc les grans finals per determinar el millor cantant de karaoke de Catalunya.

TV3 busca cantants a Malgrat per al nou programa
TV3 busca cantants a Malgrat per al nou programa "Cantamania"