L'Ajuntament decreta serveis mínims i es garanteixen els bàsics

Última revisió 16-03-2020 12:52
16/03/2020

L'alcalde, Joan Mercader, ha decretat aquest matí serveis mínims a l'Ajuntament, tot garantint el funcionament dels serveis públics bàsics o estratègics, davant la situació d'emergència de salut pública, provocada per la malatia del coronavirus COVID-19.

Les mesures que s'han resolt són les següents:

  • Limitar la prestació dels serveis públics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a aquells que siguin estrictament necessaris per a garantir el funcionament dels serveis públics bàsics o estratègics. 
  • Restringir al màxim la mobilitat dels membres electes i del personal al servei de l'Ajuntament de Malgrat de Mar, sense perjudici dels desplaçaments d'aquelles persones que es considerin indispensables per al manteniment dels serveis públics bàsics o estratègics.
  • Aprovar el tancament de totes les dependències municipals, a partir del dilluns 16 de març de 2020, garantint l'atenció en els serveis bàsics o estratègics, mitjançant sistemes alternatius al presencial, com l’atenció telefònica o telemàtica, sempre que sigui possible.
  • Anul·lar totes les cites prèvies de serveis socials no urgents i visites domiciliàries no urgents, així com les dels altres serveis, oferint l’atenció per via telefònica i suport telemàtic.
  • La forma de registre serà la telemàtica, habilitant, excepcionalment només per persones físiques, i només en casos de temes urgents, i sempre prèvia cita telefònica, el registre d’entrada presencial de l’OAC de l’Ajuntament al c. Carme, 30.
  • Acordar que la prestació dels serveis bàsics o estratègics, que són els següents: OAC,  Serveis Econòmics, Secretaria, Informàtica, Territori i Sostenibilitat, Serveis Socials, Policia Local, Serveis en el Territori, Premsa i Ona Malgrat, i Habitatge.

 

L'alcalde, Joan Mercader, ha manifestat que "des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Malgrat, com administració pública que som i amb 200 treballadors, hem decidit decretar els serveis mínims i essencials amb l’objectiu que els treballadors es quedin a casa sempre que sigui possible, garantint els serveis bàsics i necessaris a la ciutadania". "Des de l’Ajuntament estem compromesos amb la contenció tancant tots els equipaments i restringint al màxim la mobilitat i circulació de les persones. Som els primers que hem de donar exemple a la ciutadania i així també ho demostrem", ha afegit l'alcalde.

 

 

Informació pandèmia
Informació pandèmia