Les III Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet, organitzades per la Regidoria de Comerç i Turisme, es van cloure ahir diumenge al migdia amb una fesolada popular. A més, de degustar aquest llegum tan malgratenc, els assistents van poder veure i també participar de la tasca de batre els fesols, tal i com es feia abans.
La fesolada va acomiadar la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques del Fesol del Ganxet, que també ha celebrat l'obtenció recentment de la qualificació de Denominació d'Origen Protegida. Durant els quinze dies de les jornades, que compten amb el suport de la Cooperativa Progrés-Garbí, el Mercat Municipal, l'Associació de Comerciants Malgrat Centre i la Diputació de Barcelona, els restaurants La Avenida, Celmar, La Torreta, La Mar Salada, Pizzeria Nolo i Viñolas-Costas han ofert diferents i suculents plats, en els que el fesol del ganxet era protagonista. Les parades del Mercat Municipal, on es pot trobar el fesol del ganxet de Malgrat, també hi han participat amb diferents receptes de com cuinar-lo.