Platges

Malgrat de Mar gaudeix d’un clima benigne durant una bona part de l’any. Us convidem a passar un dia de sol i platja en família. Més de 4,5 km de platges us esperen! Hi podreu prendre el sol, nedar, fer castells de sorra amb els petits, contemplar la vegetació autòctona de les dunes, conèixer el passat històric de la població a través de la Pilona, participar en les activitats que s’organitzen des de la ludoteca infantil, practicar esport a les places… A les nostres quatre platges trobareu serveis de vigilància i socorristes, passarel·les per a minusvàlids, serveis higiènics adaptats, dutxes i papereres.

Consulteu:

Podeu consultar l'històric de la qualitat de l'aigua de mar de l'any 2023 aquí.

Podeu trobar més informació aquí.

   
Bandera Blava.jpg

Platges guardonades amb la bandera blava

La platja de Malgrat Centre i la platja de l'"Astillero" lluiran aquest estiu 2023 la Bandera Blava, que els hi ha atorgat la Fundació Europea d’Educació Ambiental (FEE) i l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), guardó que distingeix la qualitat de l'espai i dels serveis que ofereixen. La platja de Malgrat Centre rep aquest guardó des de l’any 1998, i la platja de l'"Astillero" des de l'any 2013.


Les dues platges disposen de tota mena de serveis: dutxes (tot i que aquest any no hi seran per la situació de sequera), rampes d'accés, passarel·les, lavabos, servei de salvament i socorrisme, abalisament, recollida selectiva, entre altres. A més, totes dues platges disposen d'un punt amb tots els serveis adaptats per persones amb discapacitat: places d'aparcament reservades (en el cas de Malgrat Centre, estan al Passeig de Llevant, just davant del pas subterrani adaptat, i en el cas de l'"Astillero" davant de l'avinguda dels Països Catalans), lavabo, passarel·la de formigó, zona d'ombra amb para-sols de bruc fixe i servei d'assistència al bany amb la cadira amfíbia.

 

   
 Vigila amb el sol, solet!

Vigila amb el sol, solet!

Cuida les platges i cuida't tu

 

La Diputació de Barcelona dona suport als ajuntaments per garantir que les condicions de seguretat de les platges siguin adequades.

https://www.diba.cat/web/platges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 25-09-2023 11:02