L'equipament

El 10 de febrer de 2013 l’Ajuntament de Malgrat de Mar va inaugurar un nou Centre Cívic, aquesta havia estat una de les principals demandes socials recollides en els projectes d’Intervenció Integral del Barri del Castell i La Verneda.

El projecte, finançat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, culmina la transformació global dels barris entre els que es troba, ajudant a reforçar la cohesió social i la millora de la qualitat de vida de la població.

Des de l’estudi de programació de l’edifici es recollí que el principal objectiu de l’equipament ha de ser la dinamització de l’activitat social, esdevenint un centre cultural i de lleure de referència pels veïns dels barris i pel conjunt de Malgrat de Mar, articulant barri i ciutat. El Centre Cívic és doncs un punt de trobada de serveis comunitaris i d’iniciatives ciutadanes.

El Contenidor: espais que hi podeu trobar

El Centre disposa d’un espai administratiu i també d’uns espais comuns que estan a disposició d’entitats i oberts a tota la ciutadania

Els espais que poden acollir activitats són:

  • Espai Gran                     85 m²
  • Sala d’Associacions    26,5 m²
  • Sala Polivalent             125 m²
  • Aula Taller                     38 m²
  • Aula                              27 m²
  • Telecentre                     83 m²
  • Espai Bar-Hall              128 m²
  • Terrassa                       103 m²
  • Buc d’assaig                   61 m²

Si esteu interessats en sol·licitar l’ús d’algun d’aquests espais poseu-vos en contacte amb l’equip de treball del Centre Cívic.

El Contingut: Serveis que s’ofereixen

El Centre Cívic  hi desplega un conjunt de serveis i activitats de caràcter social i cultural (gent gran, entitats, joves, aules, serveis municipals, telecentre, buc musical, espais expositius).

Quant a les activitats que s’hi desenvolupen, aquestes donen resposta a les necessitats i iniciatives proposades per les entitats del municipi però també al projecte global d’intervenció marcat per les polítiques del municipi en matèria de joventut, habitatge, persones grans i d’altres aspectes.

L’organització del Centre Cívic garanteix la coordinació global i específica de les activitats i propostes per tal que tendeixi a un model d’equipament sociocultural amb diferents realitats i dinàmiques que conflueixin en un projecte global i aglutinador.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 20-11-2019 14:08