El jove malgratenc Xavier Calatayud guanya un premi a la Coppa del Mondo della Gelateria

Última revisió 14-01-2020 15:47
02/02/2010

El malgratenc Xavier Calatayud, responsable de fabricació de Gelatsartesans.cat de la firma local Alemany, juntament amb l'equip format per pastissers de diferents punts de l'Estat espanyol, ha guanyat el Premi de la Premsa Internacional per la confecció del gelat de torró de xixona en cubeta artesanal en el concurs Coppa del Mondo della Gelateria, celebrat el passat gener a Rimini (Itàlia).

L'equip espanyol, amb el suport de l'Ajuntament de Calahorra (La Rioja), estava format per Xavier Calatayud, Paco Carretero, Andrés Sirvent (Calahorra), Alfonso Herce de la Pastelería La Clavelina de Arnedo (La Rioja), Lorenzo Blanco (Extremadura) i Jesús Ruiz Arcas de la Pastisseria Arcas de Valls.

La Coppa del Mondo della Gelateria va ser en aquesta quarta edició per a l'equip de França. El segon premi va ser per a l'equip de Suïssa i el tercer, el van compartir Argentina i Marroc.