Les parades del Mercat Municipal regalen des d'avui el llibre "Del mercat a la taula", amb les 120 millors receptes de la clientela dels mercats de les comarques barcelonines. En aquest llibre, hi ha dues receptes de Josep Adrogué i Ramon Planas, guanyadors de Malgrat de Mar del concurs de receptes de la campanya "Del mercat a la taula" de la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona,
La Regidoria de Comerç informa que hi ha 3.500 receptaris a la disposició dels malgratencs, els quals es distribuiran de manera gratuïta a través de les diferents parades del Mercat Municipal.
><br> El Mercat Municipal de Malgrat va participar a la campanya ?Del mercat a la taula? de la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona, a través de la Regidoria de Comerç. En aquest concurs de receptes van poder participar totes les persones usuàries dels mercats aportant les receptes més arrelades al seu municipi, o que facin ús de productes del territori. L'objectiu final, per tant, era doble: d'una banda, dur a terme una dinamització dels mercats municipals; de l'altra, promoure els productes propis de cada territori, tant si ja compten amb un distintiu d'origen i qualitat com si estan en tràmits per aconseguir-ho, o simplement són productes amb certa tradició en aquella zona concreta.
><br> El resultat va ser la participació de 57 municipis amb un total de 125 mercats municipals d'on s'han van ser escollits: Josep Adrogué amb la seva recepta de botifarres esparracades amb fesols del ganxet i Ramon Plans amb el bacallà am fesols del ganxet, espinacs i ou dur.
><br> En total es repartiran als diferents mercats de les comarques barcelonines més de 900.000 llibres amb les dues receptes de cada municipi que hagin sortit guanyadores en el concurs.
><br>
><br>
><br>Més informació: Del mercat a la taula
><br