Les obres per renovar el paviment del carrer Sant Esteve per un de més ferm comencen dilluns

Última revisió 20-11-2020 13:27
20/11/2020

Les obres per substituir el paviment del carrer de Sant Esteve per un de més resistent començaran el pròxim dilluns. Les obres s'allargaran fins després de Nadal. Durant les obres, el carrer de les Escoles no es tallarà al trànsit durant les entrades i sortides dels alumnes de l'Escola Mare de Déu de Montserrat. 

El paviment, que va ser col·locat l'any 1997 quan es va crear la zona de vianants en aquest carrer, s'ha de canviar per un de més ferm, perquè des del 2018 amb la posada en marxa del projecte Camins Escolars, suporta el pas de vehicles. El paviment actual estava pensat per a una zona de vianants no amb circulació de vehicles per això ara és necessari substituir la part central per un de més resistent. Per això, se substituirà la llosa romana de gran format per un llambordí petit de formigó gris, el qual suporta millor l'erosió provocada pel pas de vehicles. 

Les obres costen 35.183,37 euros i les porta a terme l'empresa Construmat Pinalba. Es preveu que estiguin enllestides després de Nadal. 

La Policia Local ha informat que durant el temps que durin les obres no es podrà tallar al trànsit de vehicles el carrer de les Escoles durant les entrades i sortides dels alumnes de l'Escola Mare de Déu de Montserrat. Serà després de Nadal, i un cop acabades les obres, que ja es podrà circular pel carrer de Sant Esteve i per tant, es tornarà a tallar el trànsit al carrer de les Escoles l'estona de les entrades i sortides del centre. 

Una imatge del carrer de Sant Esteve aquest matí. Foto: AjMalgrat.
Una imatge del carrer de Sant Esteve aquest matí. Foto: AjMalgrat.