7 joves inicien avui la 4a Brigada Jove de l'Ajuntament

Última revisió 02-07-2020 13:00
01/07/2020

La Regidoria d'Inserció Laboral ha tornat a posar en marxa avui 1 de juliol el projecte Brigada Jove, adreçat als joves de Malgrat de Mar amb l'objectiu d'oferir una primera experiència laboral remunerada durant els tres mesos de la temporada d'estiu. Enguany, 7 joves formen part de la Brigada Jove, amb un contracte de 3 mesos i mitja jornada fins al setembre. 

5 joves realitzaran tasques d'informació de Medi Ambient i mesures preventives del COVID-19 com informar i fer seguiment del compliment de les normes establertes a les platges i a la via pública del municipi en relació a les mesures de prevenció de la pandèmia, recollida selectiva, accessos a espais protegits i normativa de platges. Els altres 2 joves faran també aquestes tasques a més, de coordinació de l'equip, i es requerirà tenir mínim Batxillerat o cicle formatiu de grau superior. 

L'alcalde, Joan Mercader, i la regidora d'Inserció Laboral, Cinzia Valbonesi, han donat la benvinguda als joves que avui han començat la seva tasca a l'Ajuntament. L'alcalde ha agraït als joves la feina que faran i que ajudarà al consistori a fer front a la crisi sanitària de la COVID-19. 

 

L'alcalde i la regidora han donat la benvinguda avui als joves de la Brigada Jove 2020. Foto: AjMalgrat.
L'alcalde i la regidora han donat la benvinguda avui als joves de la Brigada Jove 2020. Foto: AjMalgrat.