Alta participació en els actes de Sant Roc, que es va acomiadar anit després de 10 dies de festa major

Última revisió 12-12-2019 10:50
19/08/2019

El balanç de la festa major de Sant Roc, que es va acomiadar anit, és molt positiu. L'alta participació ha estat una tònica constant al llarg dels 10 dies de festa major. Entre els actes més multitudinaris hi ha les Barraques, a les quals van assistir entre els dos dies, 14.000 persones. També han tingut un gran nombre d'assistents la Cantada d'Havaneres, la cursa del Miner de Ferro, el concert de festa major, la Trobada de Gegants, els correfocs, l'animació infantil a la platja, l'exhibició cas

La regidora de Cultura, Lurdes Borrell (JXC-Malgrat ens Mou), ha fet aquest matí una valoració molt positiva de la festa major d'enguany. "El balanç és molt positiu, estem molt contents, perquè hi ha hagut una alta participació en tots els actes, l'acollida ha estat molt bona", ha destacat. Lurdes Borrell ha volgut agrair la tasca que fan les entitats per fer possible la festa major. "Les entitats són les protagonistes de Sant Roc", ha subratllat.

La regidora de Cultura ha destacat la bona acollida que han tingut les activitats noves del programa com les Tardes de Contes i les Nits Musicals. "La valoració d'aquestes activitats ha estat molt bona, la resposta per part dels malgratencs i malgratenques ha estat molt bona", ha apuntat. En aquest sentit, ha explicat que en el cas de la NIt Musical del Jazz hi va haver més de 500 persones de públic. "A més, el Parc del Castell és un espai perfecte per a aquest tipus de concerts", ha dit Lurdes Borrell. També ha destacat la recuperació del pregó de festa major com un dels actes amb bona acollida.

El govern municipal valorarà en els pròxims dies el programa d'actes d'enguany de cara a introduir millores per a l'any vinent.

Alta participació en els actes de Sant Roc
Alta participació en els actes de Sant Roc