Campanya per sensibilitzar els joves sobre la prevenció del COVID-19, a partir de dissabte

Última revisió 05-08-2020 13:00
05/08/2020

Creu Roja posarà en marxa aquest dissabte una campanya a Malgrat per sensibilitzar i conscienciar els joves sobre les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19. Dos agents de Creu Roja seran els encarregats de fer arribar informació als joves sobre l'ús de la mascareta, la necessitat de mantenir les distàncies de seguretat i no prendre alcohol a la via pública, entre d'altres. La campanya es portarà a terme en els espais d'oci nocturn freqüentats pels joves fins el 15 de setembre. 

La campanya promoguda i finançada per la Generalitat de Catalunya, es porta a terme a través de Creu Roja a diferents municipis. L'objectiu de la campanya és informar als joves per sensibilitzar-los en la prevenció necessària per evitar contagis de COVID-19. 2 joves agents informadors seran els encarregats de portar a terme la campanya a Malgrat a partir d'aquest dissabte a la nit.

Les tasques informatives es faran de manera coordinada amb la Policia Local de Malgrat i els horaris seran els dimarts de 20 h a 24 h, dilluns i dimecres, dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 20 h a 1 h. Els agents informadors són del Maresme, tenen entre 20 i 30 anys i formació en temes de COVID-19, de salut i d'interactuació amb els joves. 

Aquest matí, el regidor de Joventut, Sergio, Ortin, i el de la Policia Local, Sergi Cardona, s'han reunit juntament amb tècnics municipals, amb el president comarcal Creu Roja Alt Maresme, Àngel Lacueva, i la coordinadora tècnica, Núra Llagostera, per acabar d'enllestir alguns aspectes de la campanya. 

Imatge de la campanya de Creu Roja per conscienciar els joves. Foto: Creu Roja Catalunya.
Imatge de la campanya de Creu Roja per conscienciar els joves. Foto: Creu Roja Catalunya.