Conveni entre Malgrat i Calella per compartir serveis d'assessorament i formació d'Inserció Laboral

Última revisió 06-07-2020 13:26
06/07/2020

Els ajuntaments de Malgrat i Calella han signat un conveni de col·laboració per portar a terme de manera conjunta accions integrals de dinamització del mercat de treball. D'aquesta manera, els ciutadans de Malgrat i els de Calella poden utlitzar els Serveis Locals d'Ocupació dels dos municipis i beneficiar-se dels serveis que ofereixen d'assessorament, formació i acompanyament integral en la recerca activa de feina. 

La Junta de Govern Local de la Diputació de Barcelona va aprovar a final del mes de maig l’atorgament de 22.500 euros per a l’actuació Accions integrals de dinamització del mercat de treball. Calella i Malgrat de Mar, 2020. L’import atorgat és per als anys 2020 i 2021.

Gràcies a aquesta actuació subvencionada, l’Ajuntament de Malgrat de Mar actualment imparteix la formació online en Atenció al client amb manipulació d’aliments de 75 hores de durada, amb continguts actualitzats en atenció al client, manipulació d’aliments i mesures davant de la COVID-19, així com càpsules d’orientació laboral per potenciar la posterior incorporació al mercat de treball actual. 

A més, durant l'últim trimestre de l’any es preveuen fer altres accions formatives, en gestió de magatzem: recepció, ubicació i expedició de càrregues, control d'stocks i inventaris, carretó elevador i de mà.