El CAP també portarà a terme la campanya de vacunació de la grip d'enguany al Mercat Municipal, l'Escola d'Adults, el Centre Cívic i al Casal d'Avis

Última revisió 12-12-2019 10:50
25/10/2019

L'Ajuntament col·labora enguany amb l'Àrea Bàsica de Salut de Malgrat-Palafolls amb la campanya de vacunació de la grip. Només un 47% de la població de 65 anys o més -col·lectiu de risc- de Malgrat de Mar es vacunar de la grip l'any passat. Per això i amb l'objectiu d'augmentar el nombre de vacunats d'aquest grup de persones, el CAP ha demanat la cessió d'espais públics. D'aquesta manera, professionals del CAP de Malgrat vacunaran al Mercat Municipal, l'Escola d'Adults Municipal Cases dels Mestr

La campanya de vacunació de la grip comença el pròxim dilluns 28 d'octubre. La grip és una malaltia respiratòria vírica que s'encomana amb facilitat d'una persona a una altra. A Catalunya, arriba amb l'hivern, normalment a partir de la segona quinzena de desembre, i s'incrementa durant les primeres setmanes de gener. La grip produeix febre elevada, tos, mal de cap i malestar general. La millor manera de prevenir la grip és, segons els professionals de la salut, amb la vacunació.


Per facilitar la vacunació entre el grup de persones de risc, el personal del CAP serà al Mercat Municipal, l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres, el Centre Cívic i el Casal d'Avis en dies i hores que es concretaran en els pròxim dies.

El primer tinent d'alcalde i regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret (JXCat-Malgat ens Mou), ha explicat "davant la preocupació dels professionals del CAP i de la pròpia regidoria que l'any passat només es vacunés un 47% de la població de més risc, vam decidir col·laborar per trobar la manera de fer-ho més fàcil i arribar a aquest col·lectiu en els espais que ells més freqüenten".

El CAP també portarà a terme la campanya de vacunació de la grip d'enguany al Mercat Municipal
El CAP també portarà a terme la campanya de vacunació de la grip d'enguany al Mercat Municipal