El pregó a càrrec dels Geganters, la Sardanista i els Diables donarà avui el tret de sortida a la Festa Major

Última revisió 12-12-2019 10:50
09/08/2019

Les activitats de la Festa Major de Sant Roc 2019 començaran aquesta nit amb el pregó, que anirà a càrrec de la Colla de Geganters de Malgrat de Mar, l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina i la Colla de Diables Ratpenatsinfernals. La tabalada, que començarà a les 21:30h a Can Campassol, serà el pròleg del pregó de Festa Major, que es farà a les 22h al balcó de l'Ajuntament. Després començarà el correfoc que passarà pels carrers del Carme, Mar, Ramon Turró, Marià Cubí, Sant Esteve i plaç

El pregó d'aquesta nit donarà el tret de sortida a la Festa Major de Sant Roc 2019 i a un primer cap de setmana carregat d'activitats. Per demà dissabte, s'ha programat el 65è Concurs Infantil de Dibuix i Pintura, la Marató del Banc de Sang, la 59a Trobada de Gegants i la 23a Nit de la Sardana de Festa Major. Diumenge hi haurà el 41è Concurs de Pintura Ràpida, les matinades, xocolatada popular, concurs de cocous i animació infantil, guerra de colors i xeringada a la platja, la 17a Trobada de Motos Antigues, 27a Trobada de Puntaires, la gran ludoteca de jocs tradicionals i la 35a Cantada d'Havaneres amb els grups Havàname, Les Anxovetes i Els Cremats.

Ona Malgrat també es vesteix de Festa Major

La ràdio també sortirà al carrer per apropar la Festa Major de Sant Roc als malgratencs i malgratenques. Ona Malgrat farà un programa en directe aquest diumenge entre les 18h i les 20h a plaça d'Anselm Clavé. El contingut inclourà entrevistes, un concurs i una petita actuació en directe.

Com a novetat, a més, l'emissora municipal emetrà en directe a través del 107.4 FM el pregó de la Festa Major, que començarà a les 22h, i la 35a Cantada d'Havaneres d'aquest diumenge.

Paral·lelament, la ràdio farà diverses connexions en directe a través de la seva pàgina de Facebook per tal d'apropar-los també en vídeo com es viu la Festa Major de Sant Roc 2019 al moment.

Font: Ona Malgrat.

El pregó a càrrec dels Geganters
El pregó a càrrec dels Geganters