En marxa les obres d'adequació de la platja per a gossos

Última revisió 30-07-2020 13:58
30/07/2020

L'alcalde, Joan Mercader, ha visitat aquest matí els treballs d'adequació de la que serà la platja per a gossos. Les obres van començar ahir i es preveu que estiguin enllestides en uns deu dies aproximadament. 

L'espai per a gossos tindrà 1.200 metres quadrats al costat de la varada de barques a la platja de La Conca. Tindrà una tanca de fusta en forma de U oberta cap al mar per delimitar l'espai, així com dutxa, papereres i cartells informatius. Des d'ahir, es fan els treballs per fer arribar la xarxa d'aigua potable fins a aquesta zona per poder instal·lar-hi la dutxa. 

El ple de l'Ajuntament va aprovar el 18 de juny la modificació de l'ordenança de civisme i convivència ciutadana, que fins ara, prohibia que els gossos anessin a la platja entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre. Han de passar 30 dies naturals perquè l'ordenança permeti l'accés dels gossos a la platja i així poder obrir aquest espai. 

L'alcalde ha explicat que "en breu anunciarem la data d'obertura un cop finalitzin les obres i ja es podrà gaudir d'aquest espai tan esperat". 

L'alcalde ha visitat les obres de la platja de gossos aquest matí. Foto: AjMalgrat.
L'alcalde ha visitat les obres de la platja de gossos aquest matí. Foto: AjMalgrat.