23 arbres recollits en la campanya de Nadal

Última revisió 12-12-2019 23:32
14/01/2014

La campanya de recollida d'arbres de Nadal s'ha tancat amb 23 arbres, que seran netejats, triturats i convertits en compost per als parterres dels jardins del municipi. Aquests punts es van retirar ahir dilluns.

Segons dades facilitades per la Regidoria de Medi Ambient i el Servei d'Espais Verds, en total s'han recollit 23 arbres, una xifra una mica superior a la de l'any anterior, que va ser de 20 -i la de 2012, 17 arbres.

Els punts de recollida estaven situats a la plaça de la Germana Campos, a l'avinguda de la Costa Brava a prop del Centre d'Atenció Primària (CAP), a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, avinguda de la Mediterrània cantonada amb el carrer de Girona i a la cruïlla de la plaça del carrer de Canigó. El punt que ha recollit més arbres, concretament 8, ha estat el de la plaça de la Germana Campos, seguit de la plaça de Pau Casals amb 6, el de l'avinguda de la Costa Brava a prop del CAP amb 5, el de la plaça de Marià Cubí amb 3, el de l'avinguda Mediterrània amb 1 i el de la cruïlla de la plaça del carrer Canigó, que no ha recollit cap.

Tots els arbres recollits seran netejats d'objectes que perjudiquin les tasques de trituració, se'ls treurà del test i es tallaran els cepellons d'arrels. Els arbres seran triturats i les restes es podran fer servir per fer compost.

23 arbres recollits en la campanya de Nadal
23 arbres recollits en la campanya de Nadal